Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:

Изберете валута:
Bronze Windows Hosting - Single Domain

5GB Disk Space

50GB Bandwidth

50 Emails

5 ftp

UNLIMITED Features


Bronze - 5GB Hosting Space

Unlimited Monthly Traffic

1 Domain Hosted

2 SQL Databases

99.99% Server Uptime

24/7 Hours Support


Silver - 20GB Hosting Space

Unlimited Monthly Traffic

5 Domain Hosted

25 SQL Databasses

99.9% Server Uptime

24/7 Hours Support


Gold - 102400 Hosting Space

Unlimited Monthly Traffic

10 Domain Hosted

10 SQL Databases

99.9% Server Uptime

24/7 Hours Support


Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
Diamond - Unlimited Hosting Space

Unlimited Monthly Traffic

Unlimited Domain Hosted

Unlimited SQL Databases

99.9% Server Uptime

24/7 Hours Support


Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е () од која сте и најавени.